Kunsttryk af den lokale Kunstner Svend Åge Madsen

Billund Kommune købte i forbindelse med Millennium 2000 en del kunsttryk af den lokale Kunstner Svend Åge Madsen. Vi har et mindre overskud liggende og ønsker, at Billund Kommunes borgere skal have mulighed for at få glæde af disse smukke kunsttryk. De sælges derfor nu, til meget favorable priser. Der er også et mindre parti af den flot indbundne bog - Det Stille Grå Lys.

Svend Åge Madsen var uddannet håndværksmaler, men endte med at overgive sig helt til kunsten.

Efter et besøg på Færøerne i 1948, blev han grebet af det helt specielle lys man kan opleve der.

Kunsttryk str: 50 x 60 cm

4 forskellige motiver - nogle med flot blank aluramme:

Pris for billede 1 og 2 er 100,- kr. pr. stk. u/ramme - 600,- kr. pr. stk. m. ramme

Pris for billede 3 og 4 er 50,- kr. pr. stk. u/ramme - 300,- kr. pr. stk. m. ramme

Angiv venligst nummer, samt med eller uden ramme, ved bestilling.

Billede nr. 1

Billede nr. 2

Billede nr. 3

Billede nr. 4

Flot indbundet bog - DET STILLE GRÅ LYS

Svend Åge Madsen nøjedes ikke med at gengive sine oplevelser i form af billeder, men satte også ord på de følelser han oplevede i den storartede natur og hos det gæstfrie færøske folk.

Pris 50,- kr. pr. stk.