Bog om skulpturpark Billund

Tusindevis af lokale borgere og gæster i Billund nyder hvert år turen langs skulpturstien, der fobinder turismeområdet ved Nordmarksvej med centrum i Billund. Den 11. oktober 2018 udkom en bog om skulpturparken

”Skulptur rimer på natur” hedder den første bog om Skulpturpark Billund. En dejlig billedbog og vejviser for turen i Skulpturparken, til sofaen eller med spadsereskoene på.

Bogen blev 11. oktober 2018 præsenteret på Biblioteket i Billund ved en reception.

En fin blanding af artikler og sider med helsides fotos af parkens foreløbig 21 permanente skulpturer. Hovedfortællingen er skrevet af journalist og tidligere områderedaktør ved JydskeVestkysten Anette Jorsal. Derudover er der artikler af Vejen Kunstmuseums chef Teresa Nielsen, direktør for Børnenes Hovedstad Charlotte Sahl-Madsen, biolog ved Billund Kommune Mads Navntoft Olsen samt Eva Lillegaard Hansen og Jørgen Bruhn fra skulpturparkbestyrelsen. Jeremy Watts har skrevet sammendrag og oversat til engelsk.

Bogen er udgivet med støtte fra en række fonde og Billund Kommune. Forlaget Jelling står for fremstillingen.

Kan købes på Biblioteket i Billund og udvalgte andre steder.

Se også skulpturparkens hjemmeside