Billund Kommune henter ny direktør til Teknik og Stabe fra Aarhus

Byrådet i Billund Kommune valgte tirsdag den 20. marts 38-årige Lauge Clemmensen fra Silkeborg som ny direktør for Teknik og Stabe. Han tiltræder 1. maj.

Teknik og Stabe er et udvidet direktørområde som er en del af en ny borgerettet organisering i Billund Kommune. Der var 25 ansøgninger til stillingen og Lauge Clemmensen er valgt i et stærkt felt af kandidater.

- Vi var meget tilfredse med ansøgerfeltet og med at kunne ansætte Lauge Clemmensen til et bredt og vigtigt direktørområde i forhold til den nye borgervendte organisation, som Byrådet har vedtaget, siger kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

Lauge Clemmensen kommer til Billund fra en aktuel stilling som HR- og Sekretariatschef i Århus Kommunes Teknik & Miljø, og han har tidligere blandt andet været stabsleder i Job- og Borgerservice i Silkeborg Kommune.

- Den helt særlige erhvervsudvikling og de ambitiøse visioner i Billund Kommune er kendt i hele landet, og det gør naturligvis kommunen til et attraktivt sted at søge hen. Og når man samtidig får muligheden for at være med til at skabe en ny stærk borgerrettet organisation, var det en nem beslutning at søge stillingen, siger Lauge Clemmensen.

Udover 8 års chef- og ledererfaring fra Århus og Silkeborg Kommune har den nye direktør en Master i Offentlig ledelse fra Syddansk Universitet og han er Kandidat i Politik og Administration fra Aalborg Universitet.

- Jeg glæder mig til at udleve den nye borgerrettede organisation sammen med medarbejdere, chefer, kollegerne i direktionen og det politiske niveau i Billund Kommune, siger Lauge Clemmensen.

Den nye direktør i Billund Kommune bor i Silkeborg med kæreste og fire sammenbragte børn, er aktiv som fodboldspiller og dyrker triatlon, når tiden tillader det.

Fakta om Direktørområdet Teknik og Stabe

Lauge Clemmensen bliver som direktør for Teknik og Stabe medlem af direktionen i Billund Kommune, som tæller kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen, Børn- og Ungedirektør Thomas Reintoft og direktør for Voksenområdet Jan Møller Iversen.

Teknik og Stabe omfatter ca. 125 medarbejdere i Teknik og Miljø, Økonomi og Personale og indkøb, samt Digitalisering og Organisation.

Yderligere oplysninger hos kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen på telefon 40 34 83 04 eller hos Lauge Clemmensen på telefon 41 85 97 94.