1.250 elever til Landsfinale i Skoleskak i Magion i Grindsted

Børnenes Hovedstad og Billund Kommune var for sjette år i træk vært for Landsfinalen i skoleskak. Denne gang med 1.250 deltagere i Magion i Grindsted

At være vært for store arrangementer var en af visioner, da Kultur- og Idrætscenter Magion i Grindsted blev bygget. Leg, læring og kreativitet i centrum er visionen for Børnenes Hovedstad med hjemsted i Billund Kommuner.

Fredag spillede de to visioner perfekt sammen, da Magion for andet år i træk var vært for Landsfinalen i skoleskak. Denne gang med 1.250 skoleelever fra alle klassetrin og med tre skoler fra Billund Kommune blandt deltagere.

625 skakbrætter er et fascinerende syn og når man så tilsætter 20.000 skakbrikker, 1.250 elever fra 68 skoler landet over, lærere, forældre og andre supportere, så får man en fantastisk kulisse til en landsfinale i skoleskak.

Titlen som årets bedste skole gik til Fyn og Nørre Aaby skole, mens Fredericia Realskole blev nummer to og Horsens Byskole afd. Fussingvej nummer tre.

Tre skoler fra Billund Kommune var med til finalen. Lynghedeskolen og Vester Skole fra Grindsted og Den Internationale skole i Billund.

Børnenes Hovedstad har været blandt partnerne siden landsfinalen blev en realitet. Deres deltagelse i projektet slutter nu og passende med en afslutning, hvor antallet af deltagere satte deltagerrekord.