Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hundeskove i kommunen

Vidste du, at det er muligt at tage på skovtur med sin hund, uden at den er i snor? Det kan du nemlig - lovligt- i hundeskovene.

Hunde skal som udgangspunkt altid være i snor i naturen, fordi hunden kan være til stor gene for vilde dyr og andre friluftsgæster. Så skal din hund have lov til at løbe frit i skoven, så er hundeskovene perfekte til formålet. I Billund Kommune har vi tre indhegnede hundeskove. På linksenen herunder kan du se, hvor hundeskovene er placeret.

Hundeskoven i Sønderby Plantage

Hundeskoven i Gyttegård Plantage

Hundeskoven i Jægerslund Plantage

Derudover har vi en hundeskov lige på den anden side af kommunegrænsen til Vejle, i Frederikshåb Plantage. På linket herunder kan du se hvor denne hundeskov er placeret.

Hundeskoven i Frederikshåb Plantage

 

Bemærk!

Hundeskoven beliggende i Sdr. By Plantage i Grindsted er ved at blive renoveret. 

For at forny hegnet rundt om hundeskoven er vi imidlertid nødt til at pille det gamle hegn ned. Det betyder, at hundeskoven ikke kan benyttes i den periode reparationsarbejdet står på. Vi vil påbegynde dette arbejde i starten af uge 10, ca. den 5. marts. Arbejdet forventes at tage ca. 3 uger.

Vi har inddraget brugerne af hundeskoven i forhold til hvilke ønsker de måtte have til en renoveret hundeskov. De gode forslag har betydet, at vi bl.a. vil etablere et siddeområde med bænke i hundeskoven.

Vi vil se frem til at kunne byde jer velkommen i en endnu bedre hundeskov fremover.