Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Fritidsdage den (30. september), 1. og 2. oktober

Kultur- og Fritidsrådet står i år bag Fritidsdage 2022, der blev gennemført for første gang i oktober sidste år. I år gennemføres Fritidsdage den (30. september), 1. og 2. oktober Alle kultur- og fritidsaktører kan byde ind med aktiviteter til Fritidsdage.

Hvad er Fritidsdage?

Alle forenings- og fritidstilbud i Billund Kommune har mulighed for at tilmelde sig konceptet ’Fritidsdage i Billund Kommune’. Der afvikles den (30. september), 1. og 2. oktober. I den weekend har alle kultur- og fritidsaktører, foreninger, grupper, institutioner m.fl mulighed for under betegnelse Fritidsdage at invitere alle borgere i Billund Kommune til at se, prøve og høre om deres fritidstilbud.

Fritidsdage er et fælles udstillingsvindue eller Åbent Hus, hvor borgere fra hele kommunen har mulighed for at tage rundt og prøve forskellige tilbud. Aktiviteterne foregår hvor det giver mening. Hvis nogen ønsker at lave tilbud på samme lokation, f.eks. i en idrætshal, indgår Billund Kommune en aftale med hallen omkring koordinering af aktiviteterne.

Form:
Forenings- og fritidstilbud inviteres til at blive en del af konceptet. Herefter indgås der aftaler med de lokationer, som skal lejes. Man kan deltage i hele weekenden i det omfang, man har lyst til.

Alle aktiviteterne, der meldt ind inden den 14. august opsamles i et fælles program, og der udarbejdes plakater, trykt program til omdeling på Billund Kommunes skoler og andet merchandise.

Efterfølgende markedsføres konceptet igennem medier, Fritidsliv og via de enkelte forenings- og fritidstilbud.

Dato:
Weekenden, den (30. september), 1. og 2. oktober 2022.

Tidspunkt:
Begge dage som udgangspunkt kl. 10.00-15.00. Der kan dog også planlægges ud over tidspunkter, hvis der arrangeres specifikke aktiviteter. Ligeledes kan fredag aften den 30. september indgå.

 

Frist for tilmelding af aktiviteter 

Du kan tilmelde aktiviteter helt frem til afviklingen af Fritidsdage. Vi opdatere programmet løbende her på hjemmesiden. Vil du gerne have dine aktiviteter med i programmet, er fristen for at tilmelde aktiviteter den 28. august.