Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hvad er Digital Post?

Vi anbefaler altid at du benytter Digital Post i din kommunikation med os, da Digital Post sikre en sikker digital kommunikation.

Som borger i Danmark modtager du digital post fra offentlige myndigheder, når du er fyldt 15 år. Det kan fx være at du er blevet optaget på en uddannelse. En indkaldelse til et hospitalsbesøg eller at dit barn har fået en plads i en børnehave. Du har også mulighed for at sende oplysninger til offentlige myndigheder via Digital Post. Når du modtager og sender beskeder via Digital Post, er beskederne sikret og sikkerheden er specielt vigtig, hvis beskederne indeholder personfølsomme oplysninger.

Har du ikke mulighed for at modtage Digital Post, kan du blive fritaget. Det kan du læse mere om, ved at klikke på linket nederst på siden.

 

Hvad er personfølsomme oplysninger:

Hvis din henvendelse fx indeholder CPR nummer, helbredsforhold, fagforening, racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, seksuelle forhold eller genetiske data, skal du altid sende sikkert gennem Digital Post.

 

Sådan sender du Digital Post:

I listen herunder kan du se de forskellige afdelinger her i kommunen der har en sikker postkasse. Kan du ikke finde den afdeling du vil skrive til, så skriv til Billund Kommune (den øverste på listen), så skal vi nok fordele din henvendelse til den/de rette personer. Når du trykker på linket ved siden af den afdeling/postkasse du vil skrive til, bliver du sendt direkte over i din digitale postkasse, hvor du lige skal logge ind også er du klar til at skrive din besked.

Du kan også gøre det via www.Borger.dk, log ind på Digital Post og tryk på "Skriv ny post". Herefter skal du vælge den myndighed du vil skrive til. Når du har valgt myndighed, skal du vælge en kategori. Hvis du ikke kan finde en kategori der er dækkende, så skriv til Billund Kommune, så fordeler vi beskeden til den/re rette personer.

Listen over afdelinger du kan skrive Digital Post i kommunen, finder du ved at klikke på linket herunder. 

 

Liste over sikre postkasser

Digital Post til virksomheder, foreninger, mv. 

Hjælp og fritagelse for Digital Post